nnenyy cs community
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Gunshot

Go down 
+2
IKAC
nisam_ja
6 posters
AuthorMessage
nisam_ja
Admin
nisam_ja

Number of posts : 14
Registration date : 2008-08-17

Gunshot Empty
PostSubject: Gunshot   Gunshot EmptyWed Aug 20, 2008 3:11 pm

pozdrav....

Tražim objašnjenje sljedećeg filma.

Snimio sam ga danas, igrao se inferno_cz i jedan gunshot (ustvari njegov brat - kako se predstavljao), mi je bio sumnjiv....
Znam da uvijek kada se probudim igram loše i treba mi vremena da se uhodam, ali taj dečko me ownao par puta tako iza ugla čim sam provirio da mi je bilo za nevjerovat... pa sam ga odlučio recordat malo.... E sad kasnije je ugasio jer je skužio da sam u spectatorsima... Ali čim sam ga počeo spectateat, dok nije skužio da ga gledam, ovo sam naletio... mah...

http://rapidshare.com/files/138726582/hl_2008-08-20_13-43-29-80.avi.html

Ponavljam. Tražim objašnjenje ovog filma i te osobe, i da vidimo kakve će sankcije biti

Suspect
Back to top Go down
IKAC

Number of posts : 6
Registration date : 2008-08-20

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyWed Aug 20, 2008 3:38 pm

Slusaj lega brate, nije mare igrao vec ja... njegov brat FILIP... nick IKAC, a igrao sam na njegov nick. To sto hoces da kompromitujes mog brata, nije to lepo brate... Znaci nekog kad krene igra, on je odmah citer, i ti mi neki pro...... joj brate vrati se odakle si dosao, molim te... Pitaj nnenyy kakve skorove kod nje u klub pravimo, pa da kazes nesto za snimak... Pozzz
Back to top Go down
IKAC

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyWed Aug 20, 2008 3:39 pm

Prvi server na kome su poceli i admine da prozivaju!!!!!
Back to top Go down
nisam_ja
Admin
nisam_ja

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyWed Aug 20, 2008 3:42 pm

o balavac jedan da ti jebem sve balavo jesi čuo, pogledaj snimak nemoj mi glumatat tu neke spike i gromove i nešto izvodit, kada si popušio blind nisi počeo odma pucati (kao što bi svi normalni igrači napravili) već si čekao da lik izadje vanka... a drugog nisi ni vidija i već si ga owna,.... a tek ovaj treći, odma nišan ti ide gore...

sa kime se ja prepirem

ma ustvari, neka demo priča sam za sebe i neka ljudi procjene

p.s. e i još nešto, ma boli me k što u klubu medju 76 djece koje ni dlake nemaju pa se ti naša najjači tamo....

Last edited by nisam_ja on Wed Aug 20, 2008 3:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
IKAC

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyWed Aug 20, 2008 3:48 pm

E brate, molim te prvo bih te zamolio da ne psujes prvi.... nije Gunshot igrao nego IKAC..... cujes li odnosno ja, njegov brat!!!, prema tome izbrisi to molim te da nemamo problema!!
Back to top Go down
IKAC

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyWed Aug 20, 2008 3:50 pm

i josh nesto, ja imam 18 godina... nisam malo dete, prema tome... molim te.... necu da se svadjam a ionako ce to bit uskoro izbrisano! To na np mozes da radis jer su svi tamo citeri i pokvarenjaci, jer su tebi mogli da daju dyn ban!!! i ti si nasao sad ovde da nalazis krivca, i kako vidim prvo pa ADMINA!!!

p.s dosta je bilo necu da se svadjam, vidis da se prvi spustas na moj nivo, pozzz
Back to top Go down
h4x0r

Number of posts : 5

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyFri Aug 22, 2008 4:16 am

IKAC wrote:
i josh nesto, ja imam 18 godina... nisam malo dete, prema tome... molim te.... necu da se svadjam a ionako ce to bit uskoro izbrisano! To na np mozes da radis jer su svi tamo citeri i pokvarenjaci, jer su tebi mogli da daju dyn ban!!! i ti si nasao sad ovde da nalazis krivca, i kako vidim prvo pa ADMINA!!!

p.s dosta je bilo necu da se svadjam, vidis da se prvi spustas na moj nivo, pozzz

Buraz, ti to neshto na nash racun? mi chiteri? mi pokvarenjaci? uporedi kvalitet servera pa neshto pricaj jbt kako ste loshi...
Back to top Go down
h4x0r

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyFri Aug 22, 2008 4:19 am

Zaboravio sam da nadovezem za Mareta, on stvarno jes super lik decko i sve, Al' ja sam ga banovo sa starog NP-a zbog wh-a i okacio demo bio na NPgaming forum posle koga me je minoti zamolio da obrisem temu Hvala toliko Wink

P.S. Filipe a zashto si pito pokvarenjake i chitere da te ubace u clan i to u par navrata... seti se toga pa prokomentarisi Wink
Back to top Go down
nnenyy
Admin
nnenyy

Number of posts : 30

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyTue Aug 26, 2008 6:19 am

h4x0r wrote:
IKAC wrote:

Buraz, ti to neshto na nash racun? mi chiteri? mi pokvarenjaci? uporedi kvalitet servera pa neshto pricaj jbt kako ste loshi...

Garo opet ti... Aj idi na swoj forum...koji cesh owde... ako mi dodjemo kod tebe na forum ti dodji owde... sad lepo batali sa tim... nemoj posle ja nisam, owo...ono...
Back to top Go down
h4x0r

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyThu Aug 28, 2008 6:45 am

lol, nisam ja dosho' da se svadjam mene je nook zvo na ovaj forum da se registrujem nego ovaj filip shto prica nije liepo, niko sa np-a nije reko da ste vi chiteri i da ste pokvarenjaci

btw.. i niko sa np-a ne zeli vama lose da vam zeli nebi vam ponudili redirekt s' Publica ...
Back to top Go down
nisam_ja
Admin
nisam_ja

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyThu Aug 28, 2008 6:25 pm

h4x0r wrote:
lol, nisam ja dosho' da se svadjam mene je nook zvo na ovaj forum da se registrujem nego ovaj filip shto prica nije liepo, niko sa np-a nije reko da ste vi chiteri i da ste pokvarenjaci

btw.. i niko sa np-a ne zeli vama lose da vam zeli nebi vam ponudili redirekt s' Publica ...

ljubaaaaaaaaav
Exclamation
Back to top Go down
NOOkex
Admin
NOOkex

Number of posts : 26
Registration date : 2008-08-16

Gunshot Empty
PostSubject: NOOkex   Gunshot EmptySun Aug 31, 2008 5:56 pm

e o ovome lega cemo da popricamo ja i ti na msn
Back to top Go down
http://nenny.omgforum.net
nnenyy
Admin
nnenyy

Number of posts : 30

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptySun Aug 31, 2008 7:14 pm

h4x0r wrote:

Aj Garo neka.... to za redirekciju je bila fora da pokrijete ono shto ste radili, tj. obarali serwer, lepo je lunatic - emil priznao ljudima da ga je obarao... zato nemate prawo glasa...
Back to top Go down
bago

bago

Number of posts : 3
Registration date : 2008-09-24

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot EmptyWed Sep 24, 2008 10:12 am

lol! Nedaj SE vilma What a Face Smile flower
Back to top Go down
Sponsored content

Gunshot Empty
PostSubject: Re: Gunshot   Gunshot Empty